Vrijwilligers

ZONDER JOU GEEN URBAN WALK

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een wandelevenement in Utrecht, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Urban Walk Utrecht, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij de Urban Walk Utrecht?

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Urban Walk Utrecht een aantal regels verbonden.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement in Utrecht.
• Je krijgt een gaaf cadeau van de Urban Walk Utrecht
• Gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

CASH CREW ACTIE

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt, ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. We doen ons best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Groepen kunnen zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Vermeld hierin je naam en uit hoeveel mensen je verwacht dat de groep bestaat.

Aanmelden

VRAGEN?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres info@urbanwalkutrecht.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

COVID-19 

Uiteraard houden wij ook voor jou als vrijwilliger rekening met de geldende maatregelen rondom Covid-19. 

Mogelijk bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, dox, xls, pdf