Vorige edities

2023

Urban Walk Utrecht

Het Urban Walk seizoen is dit jaar snel gegaan! Op zondag 12 november was alweer de laatste Urban Walk van 2023, de Urban Walk Utrecht. Honderden wandelaars gingen op pad door de Domstad en ontdekten daarbij unieke locaties. Een prachtige dag met af en toe een zonnetje en veel te beleven!

Foto's Sfeerverslag
2022

Urban Walk Utrecht

Met in totaal 37 highlights op de lange route en een aantal locaties die bezocht werden, was het een mooie route. Ten opzichte van de vorige editie waren er weer vele nieuwe hoogtepunten geselecteerd. Dit jaar ging de wandeltocht van start op het Jaarbeursplein. Zodra de wandelaars het centrum van Utrecht inliepen, volgden de highlights elkaar snel op. In het centrum werd onder andere Museum Speelklok en Huize Molenaar. Bijzondere architectuur zoals Huis Zoudenbach, Winkel van Sinkel en de Domtoren werden gepasseerd. De eerste stempelpost bevond zich op een bijzondere locatie, namelijk bij Sonnenborgh Museum & Sterrenwacht.

Sfeerverslag Foto's Aftermovie
2021

Wandelend op ontdekkingstocht door Utrecht

Na de start in het Wilhelminapark liepen de deelnemers via de 12 km of 20 km lange wandelroute langs en door verschillende highlights van Utrecht. Het parcours leidde de deelnemers onder andere door het Rietveld Schröderhuis, Gevangenis de Lik en Bibliotheek Neude. Naast de iconische gebouwen liep het parcours van 20 km ook over de Maliebaan en het Nijntje pleintje.

Sfeerverslag Foto's Aftermovie