Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVEN

Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven.

De Urban Walk Utrecht gaat zondag 25 oktober niet door!

De Urban Walk Utrecht wordt verplaatst naar 2021. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom COVID-19 en de aangescherpte maatregelen met het verbod op evenementen, zijn we genoodzaakt om de wandeltocht te verplaatsen naar 2021

Ben jij nog op zoek naar een startbewijs voor de uitgestelde editie in 2021? Kijk dan of je er eentje kunt vinden via ons vraag en aanbod-platform.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 personen) inschrijven! Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving. De startnummers worden individueel naar de groepsleden toegestuurd. 

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

Deelnamepakket

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een unieke georganiseerde wandeling door Utrecht
  • Volledig uitgestippelde route 
  • Het startbewijs wordt voor het evenement opgestuurd
  • Versnaperingen voor onderweg
  • Een unieke Urban Walk Utrecht herinnering
  • Medische assistentie

 

Urban Walk Utrecht afgelast

De Urban Walk Utrecht gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Urban Walk Utrecht verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer