Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVEN

De eerste editie van de Urban Walk Utrecht vindt plaats op zondag 25 oktober 2020. 

De Urban Walk Utrecht is een bijzonder en onvergetelijk wandelevenement van ongeveer 10 km en 20 km door Utrecht. Het is een uniek georganiseerde wandeling die je langs bekende Utrechtse highlights brengt maar ook verrassende en onontdekte pareltjes van de Domstad laat zien. 

Inschrijven

De Urban Walk Utrecht staat dit jaar in het teken van Gerrit Rietveld. Een van de beroemdste inwoners van Utrecht was Gerrit Rietveld. Hij werd in 1888 in de stad geboren en stierf er in 1964. Rietveld was meubelmaker en ontwierp in 1919 de meest beroemde stoel ter wereld: de rood-blauwe lattenstoel. Kort daarna bouwde hij Rietveld Schröderhuis; icoon van de stijl en dit jaar 20 jaar UNESCO Werelderfgoed. Een architect was geboren! De wandeling voert je langs bekende en minder bekende plekken die te maken hebben met Rietveld. Van de werkplaats waar hij zijn beroemde stoel ontwierp, langs winkelpuien die hij verbouwde, tot zijn graf. Je loopt niet alleen langs Rietveld woningen, maar ook door de keuken en het atelier van zijn meest bekende woning: Het Rietveld Schröderhuis.

Vanwege COVID-19 treffen we diverse maatregelen om je veiligheid te waarborgen. Klik hier voor de laatste COVID-19 informatie.

Inschrijven

Goed om te weten, mocht het uiteindelijk vanwege de opgelegde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid alsnog niet mogelijk zijn om op 25 oktober de Urban Walk Utrecht te organiseren, dan blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.

Tarieven

Tarieven Regulier
Tarief t/m 5 jaar Kosteloos
Tarief 6 t/m 11 jaar € 5,50
Tarief v.a 12 jaar € 21,-

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 personen) inschrijven! Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving. De startnummers worden individueel naar de groepsleden toegestuurd. 

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

STARTTIJDEN PER AFSTAND

Wave 1 08.30 uur Start 20 km 
Wave 2 08.45 uur Start 20 km  + groepsinschrijvingen 20 km
Wave 3 09.00 uur Start 20 km 
Wave 4 09.15 uur Start 20 km + groepsinschrijvingen 20 km
Wave 6 09.45 uur Start 10 km
Wave 7 10.00 uur Start 10 km + groepsinschrijvingen 10 km
Wave 8 10.15 uur Start 10 km
Wave 9 10.30 uur Start 10 km + groepsinschrijvingen 10 km
Wave 10 10.45 uur Start 10 km

Onder voorbehoud van wijzigingen

Deelnamepakket

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een unieke georganiseerde wandeling door Utrecht
  • Volledig uitgestippelde route 
  • Het startbewijs wordt voor het evenement opgestuurd
  • Versnaperingen voor onderweg
  • Een unieke Urban Walk Utrecht herinnering
  • Medische assistentie

 

Inschrijfprocedure

Vanwege de extra maatregelen i.v.m. COVID-19 is de inschrijfprocedure anders dan je gewend bent:

  • Je kunt alleen online inschrijven tot en met zondag 18 oktober, 23.59 uur tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht.
  • Je startbewijs wordt thuis gestuurd, daarom is het niet meer mogelijk om in de week voorafgaand en op de dag zelf in te schrijven.
  • Bij inschrijving kies je een tijdslot. Om de spreiding te waarborgen zijn er per tijdslot een beperkt aantal van startbewijzen beschikbaar.
  • Mocht het uiteindelijk vanwege de opgelegde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid alsnog niet mogelijk zijn om op 25 oktober de Urban Walk Utrecht te organiseren, dan blijft jouw startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.